Löydä kuvittaja

Pia-Maria Pohto

Taikaa tarinaasi sanoin ja kuvin

Olen #taiantuoja Pia-Maria Pohto. Ominta alaani ovat tunnelmalliset pastellimaalaukset ja muotokuvat sekä suomalainen mytologia, lapset ja luonto. Toimin kuvittajana ja tekstin tuottajana ja rakennan taide- ja luontoelämystiloja.

Mielekästä työtä on myös kuva- ja sanataidepajojen ohjaus koululaisille. Niissä kertoilen kuvittamistani mytologiahahmoista sekä lastenkirjoista. Usein kuulijat innostuvat luomastani Suomen Saunatontusta Santtutontusta, joka on saunomista ja reissaamista rakastava hahmo. Se seikkaili ensimmäisen kerran Suomi100-kunniamainnan saaneessa lastenkirjassani, sittemmin oikeana esiintyvänä hahmona.

Tervetuloa verkkokauppaani Taidemetsän puotiin tutustumaan töihini!

Lumoavin terveisin,
Pia-Maria

Työskentelen elämyksellisen ja merkityksellisen taiteen parissa. Vahvuuteni on fiiliksen ja yksityiskohtien tuominen kuvituksiin, käytänhän nimitystä #taiantuoja. Kuvituksiani on kuvailtu lumoaviksi keitaiksi, joihin voi uppoutua.

Ajasto Paperproducts Oy, Paletti Oy, Harvia Oy, Riitan Herkku Oy, Linnapaperi Oy, Jokipiin Pellava Oy, Keski-Suomen hyvinvointialue, Sairaala Nova, Yhteistötila Crazy Town Oy Jyväskylä, Valon Kaupunki-tapahtuma, Jyväskylä.