Löydä kuvittaja

Rosa Kansala

Hei, olen Rosa Kansala (she/her), kuvataiteilija ja kuvittaja Rovaniemeltä. Koulutukseltani olen graafinen suunnittelija (Karelia-AMK) ja tällä hetkellä kouluttaudun taiteen maisteriksi Lapin yliopistossa. Teen tilauksesta taidetta, kuvituksia ja graafista suunnittelua.

Kuvitukset teen mieluiten käsin ja siirrän työni viimeisteltäväksi digitaaliseen muotoon. Myös digitaalisesta maalauksesta ja erilaisista yhdistelmätekniikoista on kokemusta. Sydämeni syttyy hyvistä tarinoista, hauskoista hahmoista ja orgaanisista pinnoista. Tarvittaessa teen asiallista ja siistiä vektorigrafiikkaakin.

Kommunikointi onnistuu suomen, englannin ja hollannin kielillä. Osaan myös jonkin verran ruotsia ja hieman ranskaa. Yhteistyö kanssani onnistuu jouhevasti etänä. Tulevalle syksylle mahtuu vielä kuvitustilauksia.

Olen erikoistunut vesivärikuvituksiin. Graafisena suunnittelijana minulla on hyvä ymmärrys taitosta ja painotuotannosta, joten voin auttaa projektissasi alusta loppuun saakka.

Yellow Film & TV Oy, WSOY, Sydänlapset ja -aikuiset ry, Luotoluoto Oy, Tablebed Oy, Lapin yliopisto, Kuusamon Musiikkileiri ry, Susirajan Urheilutoimittajat ry