Löydä kuvittaja

Saara Tuomela

Hei, olen Saara Tuomela, 36-vuotias oululainen kuvittaja ja viiden suloisen lapsen äiti. Kuvitan mielikuvituksen lennättämiä ajatuksia ja sisäisen tyttöni kokemia tunnelmia.

Lempiaiheitani ovat satumaiset ja kauniit asiat, kuten suuret hedelmät ja unet. Työskentelytekniikkani on yleensä tussi ja akvarelli. Hyödynnän värityksessä ja viimeistelyssä aina myös Photoshopia.

Asiakkaan kanssa käyn aina ensin läpi sisällöt, aikataulut, hinnat ja kuvitustoiveet, minkä jälkeen teen luonnoksen tai kuvakäsikirjoituksen. Lausuntakierroksen jälkeen toteutan kuvitusprojektin sovitun aikataulun mukaan ja toimitan sen asiakkaalle.

Kuvitustuotteisiini kuuluvat muun muassa kuvakirjat, opetusmateriaalit, maskottihahmot, kortit, yritysbanderollit ja sarjakuvat.

Eläinhahmot, oppimateriaalit ja sarjakuvastripit.

Teen yhden ruudun sarjakuvilla näkyväksi hankkeen tai projektin keskeisiä teemoja sopivasti huumorilla höystettynä. Jos tarvitset elävöitystä ja napakkaa visuaalista tiivistystä koulutusmateriaaleihin, ota ihmeessä yhteyttä.

Martat, Oppimateriaalikeskus Opike, Kuntaliitto, Porin kaupunki, Turun yliopisto, Oulun yliopisto, Mielenterveysseura Mieli ry, Ensi- ja turvakoti Orvokki, Nordbooks, Duuli Oy, SRK, yksityiset tilaajat