Hei, olen Selja Raudas, helsinkiläinen kuvittaja ja kuvataiteilija. Nautin korkeatasoisen ja taiteellisen kuvituksen suunnittelusta ja toteuttamisesta asiakkaan toiveiden mukaan. Olen myös hyvä visualisoimaan, ideoimaan ja tekemään näkyväksi vielä näkymätöntä. Työskentelykieleni ovat suomi, ruotsi ja englanti. Olen avoin kaikenlaiseen ja monenlaiseen visuaaliseen suunnitteluun ja yhteistyöhön. Taiteellisen työskentelyn rinnalla teen vuodessa ainakin yhden isomman kuvitusprojektin ja joitain pienempiä, kalenterissani on useimmiten tilaa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan yhdessä jotain hienoa!

Kuvitusprojektini, joita taiteilijana toimimisen rinnalla olen toteuttanut, ovat olleet pääasiassa korkeatasoisia kirjan kuvitustöitä. Käytän digitaalisen kuvan ohella lähes kaikkia analogisen piirtämisen ja maalamisen mahdollisuuksia sujuvasti. Lähellä sydäntäni onkin kuvakirja taidemuotona ja kuvakirja vailla ikämääreitä. Minulla on myös pitkä kokemus taideopettajana ja työpajojen vetäjänä.

Asiakkaita: KUU -kustannus, Aviador kustannus, Enostone. Etana Editions 2024.

”Selja Raudas on dialoginen, näkemyksellinen tekstiä syvällisesti ymmärtävä kuvittaja. Hänen työssään yhdistyvät ammatillinen pätevyys, yhteistyökyvykkyys ja herkkyys.” -Katri Tapola, kirjailija

”Yhteistyöni Seljan kanssa on ollut aina sujuvaa ja antoisaa. Olen työskennellyt hänen kanssaan sekä teoksen Linnun neljä laulua (Aviador 22) että UUSI -teoksen (Enostone 23) tiimoilta.”
-Oona-Emilia Enkelsaari, markkinointikoordinaattori Aviador