Hei! Olen Suvi Kari, sipoolainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Kuvaan usein eläimiä, luontoa ja kasveja kuvituksissani. Kuvituksiani teen usein maalaamalla eri tekniikoilla ja kuvankäsittelyllä. Olen valmistunut Medianomiksi Kymenlaakson AMK:sta 2005. Töissäni yhdistyy usein kuvitus ja graafinen suunnittelu. Olen mm. kuvittanut kuvakirjoja, lasten satu- ja tehtäväkirjoja, kansia, opastaulujen kuvituksia, tuotepakkauksia, postikortteja, printteja ja heijastimia.

Olen hyvä maalaamaan eläimiä ja luontoa perinteisin akryyli- ja vesivärimentelmin. Myös kuvankäsittely on vahva osaamisalueeni ja luon valokuvista ja maalauksista näyttäviä digikuvia ja fotomontaaseja. Rakastan kuosien suunnittelua. Suunnittelen myös söpöjä ja sympaattisia heijastintuotteita.

Djurens Rätt (Rädda Djuren-klubben), Haamukustannus, Sipoon kunta, Utsjoen kunta, BeU Beauty, Mad House Helsinki, Lastenkulttuuriyhdistys Laku ry, S&S, Arilyn, Oblivia, Tekstitalli

"Kuvittaja, joka liikkuu sujuvasti ylisen ja alisen välillä kuvittaen kummitusten lisäksi myös keijukaisia, jättiläisiä ja satuhahmoja"
- Tiina Hautala, Haamu kustannus

"Ja Suvi, kaiken kaikkiaan nuo sun kuvat on mielestäni ihania!"
- Kaisu Kotaniemi, Utsjoen kunta

"Thank you so much for a cute product, nice design and for your team work! I hope we get in touch further on with more orders."
- Åsa, Djurens Rätt