Löydä kuvittaja

Tommi Bäckgren

Moi! Olen Tommi Bäckgren. Olen tehnyt animaatioita, graafista suunnittelua, käyttöliittymäsuunnittelua, ohjelmistosuunnittelua, pelisuunnittelua ja kuvituksia vuodesta 1996. Julkaisumediat CD-ROM, DVD, internet sekä televisio. Teen enimmäkseen sekatekniikkaa ja ns. kopiokuvitusta, eli voin jatkaa toisen graafikon aloittamalla tiellä, mikäli tämä ei enää ole käytettävissä projektin aikana.

Teen projektissa usein lähes kaikki sen osa-alueet: johtamisen, käsikirjoituksen, kuvituksen, käyttöliittymäsuunnittelun, animaatiot sekä ohjelmoinnin. Äänisuunnittelun jätän muille.

Teen myös tekoälypohjaisia kuvia (mm. Midjourney ja Stable Diffusion) ja opetan niiden tuottamista muille. Instagramin puolelta löytyy aiheeseen liittyviä kuvia.

Olen erikoistunut seuraaviin kuvittamisen osa-alueisiin: hahmosuunnittelu, muiden kuvittajien tyylillä jatkaminen, animointi (2D), verkko-oppimateriaalit, pelisuunnittelu, lapsille ja nuorille suunnatut tuotannot (24 vuotta kokemusta), muotokuvat ja tekoälyn avulla tuotetut kuvat ja kuvituksen osat.

Eduskunta, Taloudellinen Tiedotustoimisto, Lastensuojelun keskusliitto, Wsoy, Lyhytterapiainstituutti, Opetushallitus, Heureka, Nokia, Fimea, Finlayson, Novita

Katso lisää kuvituksia näistä kategorioista