Löydä kuvittaja

Tuija Fagerlund

Moikka! Olen Tuija Fagerlund, kuvittaja, peligraafikko ja creative designer Helsingistä. Olen myös kotikaupunkini Mikkelin vuoden nuori taiteilija. Tykkään väreistä, ja luon näyttävää kuvitusta leikkisällä ja graafisella otteella. Kuuntelen asiakkaan toiveet, ja yhdessä keskustellen luon kuvituksen asiakkaan tarpeisiin, brändin arvojen mukaisesti. Minua inspiroi sarjakuvamaisuus, söpöt eläimet ja japanilainen estetiikka.

Tutustu töihini ja ehdota minulle kivaa toimeksiantoa!

Minulla on vahvaa osaamista brändien kanssa työskentelystä ja olen erikoistunut vektorigrafiikkaan. Toteutan kuvituksia mm. mainoksiin, verkkosivuille, applikaatioihin ja lehtiin. Tykkään suunnitella hahmoja huomioiden erilaiset persoonallisuudet. Minulla on myös 3D-grafiikan osaamista ja kokemusta tekstuurisuunnittelusta – siksi olen kiinnostunut myös kuosisuunnittelusta.

Nutricia, Duuable, Palringo Ltd, Republic of Communications, Kelloggs', Delish, Lionsgate, Ruokatieto ry (FINFOOD), IR Visual Works, Valmennuskeskus Public, St. Hurmos, Kokkolan Energia, Mikkelin kulttuuripalvelut, Aalto Oy, ELOISA