Löydä kuvittaja

Vesa-Matti Juutilainen

Hei, olen Vesa-Matti Juutilainen, espoolainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija (TaM), jonka hillitysti vinksahtanut kuvitustyyli taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen alustasta riippumatta.

Kuvituksissani on usein läsnä jotain huvittavaa ja yllättävää, vaikka varsinainen vitsi jää puuttumaan. Ominaisia piirteitä töissäni ovat vääristyneet mittasuhteet, kömpelöt ihmis- ja eläinhahmot ja graafisen suunnittelijan viivottimella vedetty jäykkä sommitelma.

Olen tehnyt kuvituksia ja grafiikoita viime vuosina pääasiassa aplikaatioihin, aikakauslehtiin, yrityksille ja yhteisöille. Olen kuvittanut myös julisteita, animaatiota ja suunnitellut tekstiilikuoseja. Töitäni on ollut esillä ryhmänäyttelyissä sekä kotimaassa että ulkomailla.

Ole yhteydessä, niin katsotaan olenko etsimäsi kuvittaja.

Kuvitustyylini ja tekniikkani muokkautuvat hyvin eri käyttötarkoituksiin ja graafisena suunnittelijana hyppään mielelläni mukaan suunnittelemaan sitä kokonaisuutta, johon kuvitukseni tilataan.

S-ryhmä, Sanoma Group, Otavamedia, A-lehdet, Come To Finland, UMO Helsinki, Aalto-yliopisto, Opetushallitus, Maanmittauslaitos, Porvoon kaupunki, Music Finland