Kuvittaja-klubi Helsinki: THRILL 22.2.

Kirjoitusaika: 17.2.2020

Vuoden ensimmäinen Kuvittaja-klubi järjestetään Ninni Kairisalon Thrill -näyttelyn tummasävyisissä tunnelmissa Galleria Kuvituksessa lauantaina 22. helmikuuta klo 15-17! Osallistuminen on maksutonta.

Suositeltu piirustusväline: Muste / tussi
Klubin teemana toimivat elokuvat. Voit miettiä valmiiksi mahdollisia lempielokuviasi ja halutessasi ottaa mukaan niistä kuvia malliksi. (ei pakollista!) Kuvittajat ry tarjoaa osallistujille teetä, kahvia tai lasin viiniä. Tapahtuma Facebookissa.

Piirustusklubi on suunnattu kaikille kuvittajille ja alaa opiskeleville. Tarkoitus on tuoda kuvittajat yhteen piirtämään ja seurustelemaan. Samalla tutustutaan klubin vetäjinä toimivien kuvittajien näyttelyihin.

Osallistujia pyydetään ottamaan mukaan omat piirustusvälineet, eli omaa paperia ja erilaisia piirtimiä. Klubi ei sisällä varsinaista tekniikan opetusta, vaan tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä, jakaa ideoita ja kokeilla erilaisia tekniikoita. Digitaaliset piirustusvälineet käyvät myös hyvin. Varaudu pesemään välineet muualla.

Helsingin Kuvittaja-klubi kokoontuu vuonna 2020 yhteensä 6 kertaa: 3 kertaa keväällä ja 3 kertaa syksyllä. Klubin vetäjinä toimivat vaihtuvat kuvittajat: Ninni Kairisalo, Liisa Kallio, Kati Närhi, Miila Westin, Apila Pepita ja Ville Salervo.
Seuraa tiedotustamme!

Kuva: Ninni Kairisalo

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone