Ricardo Cavolon mestarikurssi kuvittajille elokuussa

Kirjoitusaika: 19.6.2018
Please scroll down for English.

Kuvittajat ry:n seuraavan mestarikurssin saapuu elokuussa vetämään Ricardo Cavolo!
Mestarikursseilla kansainväliset kuvitusalan tähdet jakavat osaamistaan jäsenillemme. Tulevan mestarikurssin ilmoittautuminen on päättynyt 14.6. ja ryhmä on täynnä. Mestarikurssiin sisältyvä kaikille avoin luento järjestetään tiistaina 20.8. yhteistyössä Taideyliopiston kanssa. Taiteiden yönä yleisö voi tavata Cavolon myös Galleria Kuvituksen tapahtumassa Kohtaa kuvittaja – Ricardo Cavolo & Terhi Ekebom. Tarkempia tietoja löydät nettisivultamme elokuun alussa. Tiedustelut: veera.pekkinen@kuvittajat. fi

Espanjalainen Ricardo Cavolo syntyi kynien ja sivellinten keskellä isänsä työhuoneella ja on piirtänyt lapsesta saakka. Kuvittajan omaleimaisen tyylin muodostumiseen ovat vaikuttaneet mm. kansantaide, tatuointikulttuuri ja eurooppalainen uskonnollinen kuvasto. Usein kyseessä ovat muotokuvat, joissa symmetria ja symbolit ovat tärkeitä. Tuotteliaan Cavolon portfolio sisältää julkisia muraaleja ja taidenäyttelyitä ympäri maailman Pariisista Moskovaan ja Mexico Citystä Hong Kongiin. Samalla hän on tehnyt julkaisuja, tilallisia töitä ja yhteistyötä muotitalojen kanssa. Cavolon tilaajiin kuuluvat mm. Alexander McQueen, Bally, Ikea, New Regime, Zara ja Jose Cuervo.

ricardocavolo.com

We are thrilled to announce the next guest in our Master Class Series, Ricardo Cavolo!
In our Master Classes international illustration stars share their know-how with our members. Cavolo will also give an open lecture on his work on Tuesday, 21 August. The lecture will be organized in collaboration with Taideyliopisto. Our Gallery, Galleria Kuvitus is proud to offer you an invitation to meet the visionary illustrator during The Night of The Arts – Helsinki Festival. Please visit our website for more information in the beginning of August.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone