Löydä kuvittaja tai käyttövalmis kuvitus portfolioiden kautta. Animoidussa GIFissä on 16 kuvittajaa esiteltynä, jokaiselta näytillä yksi kuvitus.

Suomalaiset kuvittajat samalla sivustolla

Kuvittajat ry vastaa kysynnän kasvuun: uusittu sivusto tavoittelee laajaa suomalaista ja kansainvälistä yleisöä. Uusittu kuvittajat.fi/portfoliot…

Kuvittajien verkkokaupat

Kuvittajien verkkokaupoista löydät laajan valikoiman kuvitustuotteita. Ilahduta ostoksilla itseäsi ja läheisiäisi – ja tuet samalla kotimaista kuvitustyötä!
Artikkelikuvitus: Sari Airola, Kuvittajat ry:n jatkava puheenjohtaja. Airolan lisäksi hallituksessa jatkavat Piia Keto, Anna Sailamaa ja Maria Sann.

Uusia jäseniä Kuvittajat ry:n hallitukseen

Kuvittajat ry:n syyskokouksessa 7.11.2023 valittiin yhdistyksen hallitukseen viisi uutta jäsentä, joiden esittelyihin voi tutustua alla.

Kuvittajat ry:n kuluapurahat 2023 on jaettu

Kuvittajat ry on myöntänyt 118 899 euron arvosta kuluapurahoja kuvittajien ammatillisiin kuluihin, kuten työhuoneisiin, koulutuksiin, työvälineisiin ja ohjelmistolisensseihin. Apurahat on rahoitettu Kopiosto ry:n keräämistä tekijänoikeuskorvauksista. 

Avoin haku: Residenssi Ateenassa

Matkahaaveita? Kuvittajat ry tarjoaa yhdelle onnekkalle kuvittajalle asumiskustannukset maaliskuuksi Ateenaan. Haku on auki 18.11.2023 asti.

Kuvittajat ry:n kuluapurahat haussa syyskuun ajan

Apurahat on tarkoitettu ammattikuvittajille matka-, koulutus-, näyttely- ja työhuonekuluihin sekä ammatillisten hankintojen kuluihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kuluapurahasta

Miten arvioin hakusumman? Ota hakemusta varten selvää hakukohteen sen hetkisestä hinnasta ja perustele hakusummasi sillä.…

Hyvää kesää!

Aurinkoon!  Kuvittajat ry:n tiedotus on lomatauolla 23.6. alkaen. Toimistopalvelut jäävät tauolle kesäkuun lopussa ja tavoitat…

Mikkelin 13. kuvitustriennalessa jaettiin palkintoja

Mikkelin 13. kuvitustriennalen pääpalkinnot voittivat Anu Saari, Liisa Kallio ja Outi Kainiemi. Kunniamaininnat saivat Pauliina Mäkelä, Terhi Ekebom ja Kirsi-Maria Raunio.